Kansainvälinen Smart Cities -tutkimus

Mercuri Urval on julkaissut kansainvälisen Smart Cities -tutkimuksen yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Mercuri Urval on tuottanut tutkimuksen  käyttäen esimerkkinä kolmea johtavaa älykaupunkia: Helsinkiä, Zürichiä ja Singaporea. 

Smart Cities -julkaisu tutkii ihmisten roolia kaupunkien kehittymisessä älykkääksi teknologian ohella. Lisäksi tutkimuksessa pohditaan, mitä mahdollisuuksia älykaupungit tuovat yrityksille ja miten julkishallinnon tulisi ottaa osaa tähän kehitykseen. Tutkimus nojaa voimakkaasti kasvaviin älykkään liikkumisen ja älykkään ympäristön teemoihin, jotka voivat osaltaan vaikuttaa suuresti urbaanien ympäristöongelmien ratkaisemiseen.

Where are the people in all this buzz about smartness?”

Älykkäät kaupungit -tutkimus peräänkuuluttaa etenkin ihmisen osuutta tässä teknologisen kehityksen hypetyksessä ja toteaa, että älykkään kaupungin tärkein ydin on kuitenkin älykkäät ihmiset.

Smart Cities -tutkimuksen on tuottanut yhteistyössä  Helsingin, Zürichin ja Singaporen asiantuntijat Mercuri Urvalin Smart Cities -tiimistä.

Lue Smart Cities -tutkimus Mercuri Urvalin kotisivuilta tai painamalla alla olevaa nappia:

Edellinen
Edellinen

Yrityksen menestys vaatii hallituksen digiosaamista

Seuraava
Seuraava

Tutkimme, millä tasolla monimuotoisuus on suomalaisissa yrityksissä